We Krijgen Regelmatig De... - Wellness Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Published Jun 23, 22
6 min read

Veelgestelde Vragen - Baby Spa Deluxe - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Ons Klein Geluk - Baby Spa - Pretechografie - Zwangerschapsmassage - Herentals

Nederrij 48, 2200 Herentals
03 304 76 28
Baby Spa

Baby SpaBaby Spa is er voor baby’s van 10 dagen tot 6 maanden oud. Het is een unieke manier voor je baby om vrij en autonoom te kunnen bewegen in het warme, chloorvrije water. Het versterkt bovendien de spierontwikkeling en heeft een positieve invloed op de neurologische ontwikkeling en bloedsomloop van je kind.

Wij smelten al helemaal bij het zien van al die vrolijke gezichtjes - baby spa. 89 Likes, 5 Comments – Baby Spa (@babyspa_precho) on Instagram: “Hier word je toch instant gelukkig van? Dit kleine patéke genoot met volle teugen en daar werd mama…” Wat kost dat nu juist? Wil je een bezoekje brengen aan de Baby Spa met je pasgeboren kleintje? Dat kan.

Vanaf 14 dagen tot 9 maanden is jullie kindje van harte welkom in onze baby spa's. Na 9 maanden is je baby te groot en beweegt het te veel om fijn te kunnen floaten. Premature baby’s of baby’s met een fysieke achterstand kunnen soms wat langer terecht voor een float - babyspa.

Baby Spa Herentals: Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Een sessie met alleen een float duurt 30 minuten. baby spa. Je baby zal ongeveer 10 tot 25 minuten in het water floaten, afhankelijk van de reactie van je baby. Tijdens het eerste bezoek is dit meestal wat korter omdat je kindje dan nog moet wennen aan het floaten. Hoe vaker je baby komt, des te langer houden kinderen het vaak vol.

Een sessie met een float en afsluitend een babymassage duurt ongeveer 45/60 minuten. Eerst gaat de baby floaten in onze fijne babybaden. Daarna wordt de massage uitgevoerd door één van de ouders onder begeleiding van onze gecertificeerde babymasseuse. De massage bewegingen worden voor gedaan aan de hand van een speciale babypop.

Hoe Vaak Kun Je Naar De Babyspa Komen? - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBaby Spa, Wellness Voor De Allerkleinsten - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Ook als je al vaker bent geweest bij Zuxx Baby Spa word je 10 minuten van tevoren verwacht. Je bent maximaal 20 minuten voor de float begint welkom om je baby voor de sessie te voeden. Kom liever niet nog eerder in verband met de voorbereidingen voor jouw sessie en omdat dan de vorige sessie nog bezig kan zijn.

Baby Spa - Hydrotherapie - Relaxatie - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Floaten In De Babyspa Is Hip, Maar Hoe Leuk Is Het Voor Je Kind? - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBabyspa Antwerpen - Laat Jouw Baby Genieten Bij Ons In - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Je baby is gewend om te bewegen in water, net zoals je baby 9 maanden in de buik in water heeft kunnen ontwikkelen. Dit kunnen we nabootsen tijdens een float. De voordelen hiervan zijn: Het stimuleert de fysieke en mentale ontwikkeling. De zachte druk van het water op de borst vergroot de longcapaciteit door het versterken van de ademhalingsspieren.

Aangeboren zwemreflexen worden gestimuleerd en coördinatie wordt ontwikkeld door middel van bewegingscontrole. Het warme water zorgt voor totale ontspanning. Je baby creëert kleine watergolfjes door bewegingen in het water en dit helpt om zijn/haar balans en coördinatie te vergroten. babyspa. Uiteindelijk werkt dit ondersteunend met het vermogen om te rollen, kruipen, lopen en zwemmen doordat de ontwikkeling van spieren en botten wordt vergroot.

Indien een baby erg moe of hongerig is zal de sessie vaak minder plezierig verlopen. Een float kost meer energie dan een sessie in een gewoon badje of onder de douche. We hebben een plek waar je de baby even rustig kunt voeden en we hebben ook de faciliteiten om voeding op te warmen of klaar te maken.

Even Relaxen In De Spa: Deze Baby's Genieten Van Een ... - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Hongerige baby’s willen namelijk niet lang floaten. Na een float slapen de meeste baby’s erg lang. Probeer geen slaapje over te slaan of thuis minder voeding te geven dan dat je noramal doet. Dit werkt vaak in het nadeel voor de baby tijdens een float. We weten dat niet alles te plannen valt met een baby, maar wanneer je je goed hebt voorbereid haal je het meeste uit de float voor je baby.

Voor jonge baby’s kan dit zowel ’s ochtends als ’s middags. Voor de wat oudere baby’s en kindjes die vaker Zuxx Baby Spa bezoeken, kan dit op elk tijdstip. Voor kindjes die erg onrustig slpen of slecht in slaap kunnen komen is een Dream Float een erg goede optie. Tijdens deze float aan het begin van de avond zorgen we ervoor dat je baby eerst helemaal kan ontspannen tijdens de float en daarna prettige gemasseerd wordt.

Dit Is Waarom Je Naar De Baby Spa Wil Met Je Kleine - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beTip: Lekker Naar De Baby Spa Met Je Baby - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Vraag naar de mogelijkheden om deze float in te plannen. Om de baby optimaal te laten genieten van de voordelen van een float is het verstandig om met de baby te komen wanneer deze uitgerust is. Indien een kindje vermoeid aan een float begint, zien we dat het kindje onrustig blijft en dat het na de sessie nog vermoeider is dan daarvoor.

Een Uitje Naar De Baby Spa: Wat Je Moet Weten - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Is jouw kindje erg onrustig in de avond? Dan is dit dé float voor jullie! Een float is niet hetzelfde als thuis in bad gaan. Baby’s die thuis het badje echt niet fijn vinden, vinden floaten meestal wel erg fijn. En al na 1 sessie kun je merken dat het thuis baden veel fijner gaat.

Tip: Lekker Naar De Baby Spa Met Je Baby - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBabyspa Antwerpen - Laat Jouw Baby Genieten Bij Ons In - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Na enkele minuten zullen baby’s meer zelfvertrouwen opdoen om vervolgens optimaal te kunnen genieten van hun float. Heb jij een onrustige baby, juist dan kun je komen bij Zuxx Baby Spa. Ben je bang dat je de rust zal verstoren voor de andere ouders, neem gerust contact met ons op.

Al onze badcapes en handdoeken worden gewassen met ongeparfumeerde wasmiddel. Op verzoek kan je baby bij elk bezoek worden gewogen. Als je kiest voor een float met een massage, kan je baby na het floaten genieten van een massage met behulp van pure biologische oliën om hun huid zacht en gehydrateerd te houden.

Baby Spa - Ons Klein Geluk Babyspa - Babymassage - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Tijdens de float maken we gebruik van een drijfring, dit materiaal is BPA vrij en volledig veilig volgens de Europese norm. Onze drijfringen voldoen aan de Europese veiligheidseisen CE (EN71), die de standaarden zijn voor de veiligheid van kinderartikelen in Europa. Rustgevende muziek om een fijne omgeving voor jou en je baby te creëren.

Koffie, thee en water. Voeding Schone luier Billendoekjes Eventueel een speen, knuffel of knuffeldoekje De drijfring wordt boven de schouders geplaatst en ondersteunt de kin. Dit geeft de mogelijkheid vrij te bewegen in het water. De drijfringen zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s en zorgen voor optimale ondersteuning en bewegingsvrijheid. Het materiaal van de drijfringen is BPA vrij en volledig veilig volgens de Europese norm.

Let op: Blijf altijd binnen handbereik van je baby en houdt je baby vast. Onze baby spa is voorzien van 2 baby baden. Per sessie kan het dus voorkomen dat er in totaal 1, 2, 3 of 4 kindjes aan het floaten zijn. Per kindje mogen er 2 personen mee.

Faq Babyspa & Wellness - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Maar ook om de eventuele andere kindjes niet over te belasten. Wil je graag dat er meerdere personen mee komen om jullie kindje te zien floaten, dan is het mogelijk om een privé-sessie te boeken. Neem hiervoor contact met ons op. Zuxx Baby Spa adviseert om geen broers of zussen van de baby mee te nemen.

Navigation

Home