Baby Spa - Hydrotherapie - Relaxatie - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Published Jul 08, 22
7 min read

Baby Spa: Home - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Baby Spa Dee: Baby Floaten En Shantala Babymassage - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beArrangementen & Tarieven - Welkom Bij Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Ons Klein Geluk - Baby Spa - Pretechografie - Zwangerschapsmassage - Herentals

Nederrij 48, 2200 Herentals
03 304 76 28
Baby Spa

Ook kindjes met griep, koorts, erg hoesten of andere infecties mogen niet deelnemen aan een float. Wanneer je baby zich beter voelt en volledig hersteld is, kunnen we de sessie alsnog inplannen. Je kunt zelf beslissen hoe vaak je naar Zuxx Baby Spa komt. Dit kan een keer zijn om het uit te proberen, maar dit mag ook op regelmatige basis.

Wij vinden foto’s en videos’ geen probleem. We snappen dat een float een geweldig schattig moment is om vast te leggen. Houd er wel rekening mee dat de sessie moet worden beschouwd als een moment dat zorgt voor hechting en ontspanning. Baby’s kunnen geïrriteerd raken als ze continu gefotografeerd of gefilmd worden.

Plaats je foto’s of video’s op Instagram dan vinden we het leuk als je @babyspa_purmerendhoorn in je bericht tagt. Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa zonder toestemming! Mobiele telefoons zijn toegestaan bij Zuxx Baby Spa, wel vragen we je rekening te houden met het volgende: Zet het geluid van je telefoon uit tijdens een sessie in de Baby Spa.

Veel Gestelde Vragen - Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

We hebben liever niet dat je tijdens een sessie live gaat op social media of te videobellen. Natuurlijk mag je wel een filmpje maken en deze later gebruiken. Je kunt bij ons pinnen of contant betalen. Je kunt ook betalen met een Zuxx Geboortezorg cadeaubon. Verkrijgbaar bij Zuxx Geboortezorg of te bestellen via de mail of telefoon (babyspa).

Dit kun je doen door een mail te sturen naar of te bellen op 0299-748029 voor Zuxx Baby Spa in Purmerend of 0229-745397 voor Zuxx Baby Spa in Hoorn. Late annuleringen (minder dan 24 uur van tevoren) zonder geldige reden en no shows ontvangen van ons een factuur voor de kosten van een sessie.

Ons pand is te vinden aan de rand van het centrum van Hoorn en is dus makkelijk bereikbaar met de bus of trein. babyspa. Ook met de auto is onze locatie makkelijk bereikbaar en parkeren kun je gemakkelijk voor de deur. Let op; voor de deur is het in betaald parkeren.

Babyspa Antwerpen - Wellness En Massage - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Je hebt vast wel eens foto’s gezien van baby’s in de baby spa, zo dobberend in een baby jacuzzi. Super schattig, en ook erg rustgevend voor je kleine! Zweven in zo’n baby jacuzzi doet je baby namelijk denken aan het ronddobberen in jouw buik. Wat is de baby spa precies en waar moet je op letten? Een baby spa is plek waar je baby helemaal in de watten kan worden gelegd, zie het als een wellnesscentrum voor de kleintjes.

Het is dus een heerlijk uitje voor zowel je baby als voor jou. Het is gegarandeerd fijn om je baby zo te zien relaxen, en je gaat naar huis met hele schattige kiekjes! Floaten in de babyjacuzzi Waar de baby spa het meeste bekend van is, is van de baby jacuzzi waarin je baby kan floaten met een drijfring om zijn nek.

Je baby is in het totaal zo’n 10 tot 20 minuten in het water aan het floaten, en voor wat meer ‘ervaren’ baby’s kunnen dit 30 minuten zijn. Floaten heeft het voordeel dat het mogelijk stress verlaagt en de groei van je baby stimuleert. Onderzoek hiernaar is echter nog niet gedaan, maar het is goed voor te stellen.

Alles Wat Je Moet Weten Voor Een Bezoekje Aan De Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Babymassage Een andere optie in de baby spa is een heerlijke baby massage. Door het huid-op-huid contact komt er bij je baby oxytocine vrij, wat zorgt voor een gevoel van verbondenheid en stress verlaagt. Ben je dus bij de baby spa en heb je tijd over, neem dan zeker een babymassage.

Ook zit je baby alleen in bad, dus niet met andere baby’s. Een baby spa is een uitstekend uitje, mits de omgeving veilig is en de spa gecertificeerd. Over het algemeen zal er in een gecertificeerd spa en met constant toezicht niks gebeuren, maar toch zijn er sceptische geluiden te horen over de baby spa.

Baby Spa Zorgt Voor Een Bijzondere Connectie Tussen Ouder ... - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beVeelgestelde Vragen - Babyspa & Wellness - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Ook zou de zwaartekracht zijn nek kunnen uitrekken en kan er een onnatuurlijke druk op de wervelkolom komen te staan. Naar de veiligheid of onveiligheid van zo’n drijfring is nog geen wetenschappelijk bewijs, dus maak voor jezelf het oordeel of je het wilt doen met je baby. Een aantal punten waar je op kunt letten om een bezoekje aan de baby spa veilig te laten verlopen zijn: Laat je baby nooit alleen (baby spa).

Alles Wat Je Moet Weten Voor Een Bezoekje Aan De Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Maak lichamelijk contact met je baby door hem met je hand regelmatig aan te raken terwijl hij in het water ligt. Deze aanraking is voor hem erg belangrijk om zich veilig te voelen. Let op de veiligheid van de zwemring. Deze moet aan de veiligheidseisen voldoen met het keurmerk CE EN-71, die op het etiket zou moeten staan.

Dan weet je zeker dat hygiëne en veiligheid voorop staan. Ga hierbij ook na of de medewerkers een diploma voor babymassage hebben en een EHBO-certificaat voor kinderen. Is je baby pas gevaccineerd, dan moet hij 72 uur wachten tot een bezoek aan de baby spa. Als je baby hoest, koorts, griep of een virusinfectie heeft moet je baby eerst herstellen voordat hij kan deelnemen aan een float sessie.

Dit is een wondje dat volledig genezen moet zijn om infecties te voorkomen. De meeste baby’s zijn na 6-8 maanden te lang voor de baby jacuzzi, dan kunnen zij zich afzetten aan de bodem van het badje. Bij te vroeg geboren baby’s of kleine baby’s is dit meestal pas met 10 maanden.

We Krijgen Regelmatig De... - Wellness Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Je baby onder 1 jaar meenemen naar een openbaar zwembad is om verschillende redenen geen goed idee. Allereerst zit er chloor in het zwembad, wat de ademhaling erg kan bemoeilijken. Baby’s zijn nog erg kwetsbaar omwille van hun nog immature longen en hyperactieve slijmvliezen. Verder wordt het water ook niet op elk moment gecontroleerd en kan het een bron van infecties zijn.

Baby Spa Herentals - Heerlijke Welness Arrangementen Voor - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBaby Floaten Bij Ons Klein Geluk - Baby Spa Met Je Vriendje - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Thuis een badje is natuurlijk wel een goed idee. Zorg ervoor dat de ruimte een aangename 25 graden celsius is en dat alle ramen en deuren gesloten zijn. Zoek zeker voor jezelf uit welk het juiste babybadje of emmer is voor je kleintje. Vraag zeker raad aan je kraamverzorgster. De temperatuur van het badje is ideaal op 37 graden celsius.

Waarom Een Baby Spa Beginnen? - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBaby Spa: Ultieme Ontspanning Voor Je Kleine En Jou - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Let ook op dat de temperatuur van het water niet te fel daalt. Een verzachtende badolie gaat ook een echte meerwaarde zijn voor een zachte huid en een lekker geurtje van je baby. Uiteraard zorg je ook voor aangepaste wasgel en shampoo voor baby’s. Deze kan ook voor je andere kinderen of voor jezelf worden gebruikt.

Baby Spa Herentals - Heerlijke Welness Arrangementen Voor - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Op welk tijdstip je je kleintje het beste een badje geeft is eigenlijk een persoonlijke keuze, al moeten we stellen dat een baby vaak wat moe wordt van een badje te nemen. Wat natuurlijk ook altijd mooi meegenomen is…;-) Hoe vaak er een badje moet worden genomen hangt een beetje af van wat je zelf nodig vindt: een goed badje met voedende olie en een beperkte tijd gaat zeker geen schade aanrichten aan de huid.

Navigation

Home